Anaal

Als je wat ouder bent geworden en veel ervaring opgedaan hebt met seks dan hebt je eens zin in iets nieuws. Dan kun je het overwegen om eens anale seks te proberen, dit brengt je seksleven naar een hoger niveau.

Uit een enquête van vrouwenblad Viva deed de helft van de ondervragende het wel eens per half jaar en maar liefst 26% maandelijks. Uit dit onderzoek blijkt dat anale seks hot is! Maar een grote groep vrouwen vinden anale seks maar eng en vies. Maar het is bekent dan er rond de anus veel zenuwen zitten die de vrouw erg geil kunnen maken dus het is het proberen waard.

Hoe te beginnen?

Als je anale seks wilt proberen is er een goede vertrouwensband nodig tussen jou en je partner. Dit omdat jij hem er op moet vertrouwen dat hij voorzichtig met je omgaat. Anale seks moet je zeker de eerste keer rustig mee beginnen en zeker niet te overhaast. De anus is een stuk strakker dan de vagina en moet dus eerst wat gestimuleert worden. Hiervoor is een beetje glijmiddel of speksel voor nodig omdat de anus niet als de vagina van zichzelf vochtig is. De anus kan gestimuleert worden met een vinger of speeltje tijdens de seks of het voorspel. Vaak wordt er met de vinger rondjes gedraait over de anus dit is stimulerent voor de anus. Hierbij geldt ook ga rustig te werk en ga dus niet recht op je doel af maar wissel af met de vagina en anus. Ook wordt het aangeraden zelf goed de anus te ontdekken bijvoorbeeld tijdens het mastruberen met je vingers of met een speeltje.

Als het stimuleren je bevalt kan je tijdens het stimuleren ook eens een stukje met je vinger of speeltje naar binnen gaan. Dit kan je helpen met opbouwen en helpt je steeds een stukje verder te gaan. Zo rek je de anus beetje bij beetje op en ontdek jij of anale seks iets voor jouw is. Ga ook hierbij rustig te werk dit kan weleens gevoelig of zelfs pijnlijk wanneer je te snel te werk gaat!

Speeltjes voor anaal gebruikt

Je kan elk seks speeltje wel anaal gebruiken maar de anaal speeltjes hebben speciale vormen en structuren. Zo zijn er anaal vibrators en anaal dildo’s en anaalpluggen voor heerlijk anaal gebruik. Deze speeltje zijn aan de bovenkant meestal wat smaller dan de onderkant zo kan jezelf kijken hoever je kan en wat je lekker vindt. Er zijn ook setjes met verschillende maten speeltjes, zo kan je beginnen met een kleine maat en eindigen met een grotere maat.  Ook zijn er anaal speeltjes waarbij je de dikte zelf kan bepalen doormiddel van een pompje. De dildo moet dan worden ingebrachten en daarna worden opgepompt voor een heerlijk gevoel.

Rimmen

Nog een manier van stimulatie van de anus is rimmen. Dit is het likken van de anus en wordt ervaren als het intiemste wat je bij elkaar kan doen. Ook dt is niet voor iedereen wegelegd en je zal er van moeten houden.

Anaal bij mannen

Het wordt steeds populairder dat mannen ook genieten van hun anus en dus anale seks. Het is nog een beetje een taboe, maar dit verandert met de jaren en in de toekomst zal dit naar verwachting normaal zijn. Dan denken de meeste vrouwen: ik heb toch geen penis? Dit hoeft natuurlijk niet er zijn genoeg speeltjes en voorwerpen die gebruikt kunnen worden. Het is ook zo dat anale seks meer is dan alleen penetratie het is ook een gevoel van macht. De man moet hierbij de vrouw vertrouwen en dit geef een machtpositie aan de vrouw. Veel vrouwen worden al geil bij de gedachten wanneer zij de mannelijke partner anaal verwent. Hierbij valt te denken aan penertratie maar natuurlijk ook een prostaatnassage.

Hoe kan een vrouw een man penetreren?

Een vrouw heeft geen penis en kan dus niet van nature penetreren. Voor dit probleem zijn natuurlijk oplossingen gevonden. Denk hierbij aan een voorbind-dildo of vibrator, maar het kan natuurlijk ook met de gewonen dildo’s of vibrators. De man vindt het rimmen en het stimuleren van de anus met de vinger ook een heerlijk gevoel.

Condooms

Wanneer je een condoom wil gebruiken tijdens anale seks zal er een speciaal condoom moeten worden aangeschaft. Deze condooms zijn dikker en scheuren minder snel tijdens anale seks. Ook zijn deze condooms voorzien van een glijmiddel voor een prettiger gevoel.

Glijmiddelen

Er wordt aangeraden om een glijmiddel bij anale seks te gebruiken omdat dit fijner is en de penis of speeltje zal gemakkelijker naar binnen glijden. Er zijn veel verschillende glijmiddelen en dus ook voor anale seks. Wanneer je voor het eerst anale seks gaat doen zijn er ook glijmiddelen die de anus als het ware verdoven. Zo zal er zeker bij de eerste keer minder pijn gevoelt en deze middelen zorgen voor een ontspannen anus.

Geniet dus voorzchtig en rustig van analeseks.

Geef jouw menig hieronder over anale seks.