Aluminium speeltjes van Pipedream

Er worden veel verschillende soorten materialen gebruikt voor het maken van seksspeeltjes. Pipedream is een groot merk in de seksspeeltjes en gebruiken nu aluminium om de mensen in Nederland en daarbuiten te verwennen. De nieuwe serie speeltjes van Pipedream is gemaakt van aluminium die heerlijk aanvoelen tijdens het mastruberen.

De aluminium speeltjes hebben een prachtige uitstraling door het glimende effect van het aluminium, en door het gebruik van aluminium zijn de aluminium vibrators een stuk lichter dan de gewone vibrators. Alle aluminium vibrators van Pipedream hebben een krachtige motor die iedereen tot een hoogtepunt brengen. Ook helpen de ergonomische rondingen van de aluminium vibrators tot het strelen en prikkelen jouw meest gevoelige plekjes. Deze veelzijdige vibrators zijn perfect voor in bed maar ook voor onder de douche of in bad omdat deze allemaal waterproof zijn. Kortom met deze lekkere speeltjes van Pipedream geniet je overal in en om het huis van jou favoriete speeltjes.

Een van de meest populaire modellen van Pipedream

Omdat er is gekozen om aluminium te gebruiken bij deze vibrators zijn ze niet alleen heerlijk in gebruik maar zijn ze ook erg sterk. Zo hoef jij niet bang te zijn dat je vibrator het ineens begeeft. Bij het maken van deze vibrator is pure aluminium gebruikt dat gemakkelijk te reinigen, lichaamsveilig en volledig corrosiebestendig is om nog langer van deze speeltjes te genieten.

Kies een snelheid die bij je past en laat de stille trillingen jou verwennen!