De heerlijke seksspeeltjes van glas

Er zijn seksspeeltjes van allerlei soorten materialen zo ook van glas. Het merk Pipedream heeft diverse speeltjes gemaakt van glas wat een extra demensie geeft aan een orgasme. Het assortiment aan glazen seksspeeltjes loopt uit één van dildo’s tot knevels. Zo is er voor iedereen wel een glazen speeltje die hij of zij geweldig vindt.

De gehele Icicles serie van Pipedream hebben stuk voor stuk een elegant design en luxe uitstraling. De glazen speeltjes kunnen worden afgekoeld in de ijskast of juist opgewarmd worden in de magnetron. Hierdoor geven de glazen speeltjes jou en je partner een intensere stimulatie tijdens het mastruberen of voorspel.

Hieronder zijn een aantal glazen seksspeeltjes van Pipedream te zien en beschreven.

Icicles No 66

De Icicles No 66 is een bolvormige glazen dildo met een bolvormige structuur die je langzaam aan het formaat laat wennen. De Icicles No 66 zorgt voor een extra stimulatie van de G-spot bij vrouwen en P-spot bij mannen wat heerlijk is bij het mastruberen en het voorspel. Deze dildo kan worden opgewarmd of afgekoeld met water of vriezer en magnetron wat zorgt voor een extra intens gevoel. De Icicles No 66 heeft een totale lengte van 12 centimeter met een diameter van 3,5 centimeter. Ook is de Icicles No 66 waterproof om heerlijk te genieten onder de douche of in bad.

Waterbestendig speeltje van Pipedream

Icicles No 63

De Icicles No 63 is een heerlijke dildo uit de Icicles serie. De Icicles No 63 heeft het uiterlijk van een echte penis die vrij lang en dik is. De Icicles No 63 is in water, magnetron of vriezer op te warmen en af te koelen voor een extra intens gevoel tijdens het mastruberen. De Icicles No 63 is uitgevoerd met realistische aders die zorgen voor een heerlijk gevoel. Ook is deze glazen dildo waterproof waardoor je heerlijk kunt genieten onder de douche of in bad. Met een totale lengte van 21,5 centimeter en een diameter van 5 centimeter zal je volop genieten.

Icicles No 48

De Icicles No 48 is een glazen dildo in een mooie kleur roze met een mooie bloemen afdruk aan de onderkant. De buttplug in bolvorm zorgt voor een heerlijk gevoel tijdens het inbrengen en de smalle nek zorgt ervoor dat de buttplug goed blijft zitten. Ook deze buttplug zorgt voor een extra gevoel wanneer je de buttplug in water, magnetron of vriezer opwart of afkoelt. De Icicles No 48 is een elegante en luxueuze buttplug welke met oog voor detail met de hand is gemaakt en niet poreus is. De penetratiediepte van de roze glazen dildo Icicles No 48 is 7,5 centimeter met een diameter van 3 centimeter en is makkelijk schoon te maken met toycleaner en warm water.