Seksspeeltjes van Bettie Page

Bettie Page Pin Up Model

Bettie Page het icoon voor pin-up girls en bondage heeft een seksspeeltjes collectie. De speeltjes collectie van Bettie Page zijn speeltjes voor degene die houden van bondage en SM. De collectie van Bettie Page bestaat voornamelijk uit zweepjes, spanking paddels en blindoeken.

Bettie Page was een amerikaans fotomodel en werd bekend in de jaren vijftig als pin-upgirl. Waarbij ze met een fotograaf de eerste van de vele pin-up kalenders maakte. Binnen enkele maanden werd ze gevraagd om te poseren voor nationale tijdschriften. Zo is Bettie Page in het jaar 1955 playmate van het jaar geweest voor het blad Playboy Magazine en werkte ze als bondagefotomodel. Bettie Page werd vooral ‘ondergronds’ bekend omdat rond haar foto’s altijd een taboe sfeer hing.

In de jaren zestig is Bettie Page verdwenen uit de schijnwerpers er werd gezegt dan Bettie Page ernstige psychische problemen had. Bettie Page de pin-up koningin overleed op 11 december 2008 in Los Angeles, Californië op 85 jarige leeftijd als gevolg van een hartinfarct. In 1996 verscheen Bettie Page’ autobiografie. Tevens werden er verschillende biografische films over haar leven gemaakt.

Bettie Page is een ware legende als pin-up girl en bondagefotomodel. Nu in 2014 zijn er ook Bettie Page seksspeeltjes met een klassieke afbeelding van Bettie Page in een mooie Bettie Page opbergdoos. Ook bevatten de seksspeeltjes sets een exclusieve verzamelkaart en sleutelhanger. Omdat Bettie Page van bondage hield en zij een bondagefotomodel was hebben de meeste speeltjes wat te maken met bondage.