Sexy sportkleding

Sportkleding hoeft niet altijd saai te zijn, maar kan ook zeer zeker een sexy look hebben. Daarom heeft JuicyLemon voor de mensen die geen standaard sportkleding willen een selectie gemaakt van de sexy sportkleding van het merk Pink Lipstick Lingerie. Met de sexy sportkleding van JuicyLemon heeft u altijd aanzien in de sportschool.

Wanneer je hard aan het sporten bent voor je lichaam wil je ook je mooie lichaam laten zien. Al die squat en buikspier oefeningen zijn immers niet voor niets. De sportkleding van JuicyLemon laat jou lichaamsvormen perfect uitkomen en iedereen ziet dat je hard aan het trainen bent voor een perfect lichaam.

De sport BH’s van JuicyLemon hebben een mooi design en een perfecte pasvorm om mee te sporten. Zo zijn er sport-BH’s van kant en van een absorberende stof gemaakt. Ook bevindt er een geheim vakje in de sport BH’s voor een pasje of geld voor een drankje na het sporten. De meeste Sport BH’s hebben tevens uitneembare pads.

BH voor vrouwen tijdens volleybal

De driekwarts broeken en de shorts van Juicylemon hebben een perfecte pasvorm en een mooi design. De gaatjes in de zijkanten zijn uitdagend en zorgen voor verkoeling tijdens het sporten. Alle broeken en shorts zijn gemaakt van een absorberende stof en geven jou billen en benen de perfecte uitstraling.