Geisha Balls

Geisha Balls ook wel Pleasure balls of ben wa balls zijn twee of meerdere balletjes aan een touwtje. Sommigge Geisha Balls hebben nog een bal in elke Geisha Balls dit is een soort contra gewicht en geven een lekker gevoel.

De Geisha Balls worden vaginaal ingebracht en tijdens het lopen en bewegen geven de De Geisha Balls subtiele vibraties. Geisha Balls zijn leuke speeltjes voor een avondje uit of tijdens het winkelen, alleen jij weet dat je verwend wordt. Wanneer tijdens het dragen de spieren worden aan gespannen worden de bekkenbodemspieren getraind hierdoor zal je in de toekomst meer genieten van seks.

Bekkenbodemspieren

Zoals eerder gezegt worden de bekkenbodemspieren tijdens het dragen van Geisha Balls getraind. Dit zorgt voor meer orgasmes tijdens de seks en het seksleven gaat met grote stappen vooruit. Maar dit is niet het enigste waarvoor het goed is om de bekkenbodemspieren de trainen. Ook helpen deze balletjes vrouwen om zich voor te bereiden en te herstellen van een bevalling maar ook bij het controle houden over de blaas.