LeLo

Het merk onder de seks speeltjes is toch wel het merk LeLo. Dit is een luxe merk met hoogwaardige kwaliteits speeltjes met vele mogelijkheden. LeLo heeft een heel assortiment aan verschillende speeltjes van tarzan vibrator tot penisringen. Al deze heerlijk toys zijn uiteraard waterproof en kunnen dus overal gebruikt worden voor heerlijk plezier. Doordat bijna alle speeltjes van LeLo op te laden zijn scheelt dit in uw portemonnee omdat u geen batterijen meer hoeft te kopen voor uw speeltjes. Alle speeltjes zijn gemaakt van een lichaamsveilige siliconen dat niet schadelijk is voor de huid.

Enkele toppers van het merk LeLo:

Iris deep Klassiek vibrator

De IRIS vibrator is ŽŽn van de meest vrouwvriendelijke vibrators van het merk LELO. Iris deep paars is een zeer stille, ultramoderne en zeer krachtige vibrator van Belgisch ontwerp. De eerste Belgische staafvibrator, uniek vanwege zijn twee motoren, stijlvol design en het weinige geluid ondanks de hevige vibraties. De ene motor zit bovenaan en de andere motor onderaan de staaf. Op die manier wordt de G-spot en de vaginamond tegelijkertijd gestimuleerd als je hem inbrengt.

Lelo – Elise 2 sweet plum

De Lelo – Elise 2 sweet plum overschaduwt zelfs zijn bestverkochte voorganger – een klassiek Pleasure Object met diepe, krachtige vibraties. Met 100% sterkere stimulatie dan voorheen, heeft Elise 2 nu acht standen om het genot van zijn volle vorm te verbeteren, met twee krachtige motoren in de basis en top. Inmiddels is het naadloze siliconen omhulsel volledig waterdicht, zodat je kan genieten van sensaties in het bad, douche, of waar je maar wilt.

Lelo Speeltje

Lelo – Tiani 2

Lelo – Tiani 2 Paars Design Editie is de verbeterde versie van de Red Dot Award-winnende stimulator voor koppels, ontworpen voor vrouwen om te dragen bij het bedrijven van de liefde. De unieke SenseMotion Lelo technologie stelt gebruikers in staat sensaties te controleren tijdens het vrijen door middel van bewegingen van een afstandsbediening, terwijl door geheel nieuwe verbeteringen, waaronder de 50% sterkere motor en het 3x grotere draadloos bereik de mogelijkheden nog verder toenemen. Volledig waterdicht voor gemakkelijke reiniging of gebruik in het bad of de douche, kan Tiania 2 nu worden bediend met of zonder de afstandsbediening en wordt geleverd met een nieuwe bevestiging die extra-gericht genot biedt, en brengt verhoogde stimulatie en totale controle naar zelfs de meest avontuurlijke posities.

Hygiënische plezier hebben.

Het is zeer belangrijk om hygiënische plezier te hebben om zo infecties te voorkomen. LeLo heeft hiervoor een eigen Antibacteri‘le Reinigingsspray gemaakt die 99,9% van alle bacteriën dood om zo infecties tegen te gaan. De LeLo speeltjes zijn  makkelijk schoon te maken omdat ze allemaal waterproof zijn. En met deze spray loopt u zeker geen risico’s op infecties.