G-spot vibrator

Roze vibrators

De naam zegt het al G-spot vibrator. Deze vibrators smtimuleren de g-spot bij de vrouwen.

De G-spot is te vinden in de schede bij het schaambeen bij de vrouw. De G-spot is zo’n 5 cintimeter lang en voelt geribbelt aan. In de G-spot bevinden de uiteinden van de wortels van de clitors waardoor deze plek zo gevoelig is en heerlijk te stimuleren. Sommige vrouwen kunnen niet zonder de G-spot en andere vrouwen hebben hem nog nooit gevonden. Er zijn zelfs vrouwen die door dit plekje spuitend klaarkomen. Wil jij dit geheime plekje ook ontdekken? Verwen jezelf op de volgende manier en kijk of jij je G-spot kan vinden.

Routebeschrijving naar de G-spot

Routebeschrijving naar de g-spot: Breng 1 of 2 vingers in de vagina met de palm gericht naar de navel. Buig je vingers zachtjes zodat ze de voorste wand van de vagina strelen. Je zou een verhoogd plekje kunnen voelen of een serie ribbeltjes of misschien ook niets speciaals. De vrouw kan dit heel lekker vinden, de neiging krijgen om te plassen of beiden. Streel de plek met verschillende hoeveelheden druk en je merkt of je de plek gevonden hebt of niet. Het ene meisje merkt niks en een ander meisje vind dit plekje lekkerder dan de clitoris.

Een G-spot vibrator helpt een vrouw de G-spot te stimuleren en zo tot een hoogtepunt te komen. Een G-spot vibrator heeft altijd een gebogen uiteinden om zo aan de binnenkant van de vagina de G-spot te stimuleren. De extra stimulatie kan worden versterkt door enige vibratie of een structuur dat de G-spot vibrator heeft. Er zijn veel verschillende G-spot vibrators op de markt de ene duurder dan de anders.

Verwen jezelf met een G-spot vibrator.

Geef hieronder je menig of ervaring over de G-spot vibrator.