Kunstvagina

Speeltje voor mannen een kunstvagina

Er wordt vaak gedacht dat er alleen speeltjes te koop zijn voor vrouwen en niet voor de mannen. Dit is een fouten gedachten omdat de tijden zijn verandert. Het meest populaire mastrubatie speeltje voor mannen is toch wel een kunstvagina. Dit is een nep vagina die over de penis kan worden geschoven voor een heerlijk gevoel. Met een kunstvagina krijg je het gevoel of je echt iemand penetreert en dit geeft een stuk beter gevoel dan op de traditionele manier.

De kusnstvagina’s zijn gemaakt van een Elastisch materiaal dat heerlijk zacht aan voelt en een realistisch gevoel geven. Er zijn veel verschillende kunstvagina’s en het is maar net waar jouw voorkeur naar toe gaat. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben ze een verschillend uiterlijk. Ook hebben de kunstvagina’s verschillende maten qua diepte en en breedte. Op deze manier zijn er kunstvagina’s die heerlijk strak aanvoelen of eentje die lijkt op die van jouw vriendin.

Wanneer je droomt om eens een pornoster te willen nemen is dit mogelijk door de fleshlights die zijn nagemaakt van hun vagina. Met een kunstvagina komen je dromen uit!

Om je tijdens het mastruberen met een kunstvagina nog meer te verwennen zijn er kunstvagina’s die een aparte structuur hebben aan de binnenzijde. Denk hierbij aan noppen of ribbels die je dit heerlijke gevoel geven.