Erotische spellen

Wanneer je al wat langer een vaste partner hebt is het leuk om elkaar eens goed te ontdekken. Een leuke manier hiervoor zijn seksspelletjes. Op deze manier krijg je te weten wat je partner echt lekker vind en laat je haar of hem heerlijk genieten.

Dobbelstenen

Een heel bekend spel om met z’n tweeën te doen is toch wel het dobbelsteen spel. Bij dit spel maak je gebruik van twee dobbelstenen met verschillende teksten daarop. Zo staat er op de ene dobbelsteen wat je moet doen en op de andere dobbelsteen waar je dit moet uitvoeren op het lichaam van je partner. Zo ontdek je het hele lichaam van je partner en je partner die van jou.

Het hart vol…

Het spel ‘het hart vol’ zijn er in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: hetro’s, kamasutra, kinky, vrouwenliefde, winteravonden, pure, liefdeshart en gayromantiek. Het spel gaat als volgt: het hart zit vol met opdrachten die jullie steeds omstebeurten moeten pakken en uitvoeren. Welk spel het best past bij jullie als setje ligt aan jullie voorkeur.

Ultiem Verlangen

Het Ultiem Verlangen is een bordspel die met alkaar wordt gespeeld waarbij er opdrachten moeten worden uitgevoerd. De opdrachten verschillen van tedere tot vurige opdrachten dit variëert van strelen tot heerlijke standjes. Deze opdrachten zitten aan een tijd verbonden die niet overschreden mag worden. Kan jij de verleiding aan?

Bordspel 50 Tinten grijs

Het Bordspel 50 Tinten grijs is gebasseert op de boeken van E.L. James die al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam heeft gezet. De vragen zijn dan ook gebaseerd op de erotische trilogie Vijftig Tinten Grijs.

50 tinten grijs game

Durf jij de boeken in levende lijve te herbeleven?