Warme voeten of elegante schoenen?

Met de winter op volle toeren staan veel vrouwen weer voor hun kledingkast. Gaan ze voor warme voeten of toch maar voor elegante schoenen die mogelijk wel koude tenen zullen geven? Natuurlijk is de gelegenheid bepalend. Ga je voor een stevige wandeling in de natuur of voor een dag hangen op de bank dan zijn wollige, stevige uggs dames natuurlijk prima. Ga je naar je werk, naar een date of naar een feestje dan kun je misschien beter gaan voor de elegante pumps. Als vrouw heb je het graag voor het kiezen en door slim online te winkelen lukt dat meestal ook wel. De meeste vrouwen hebben meerdere paar schoenen. Oké, sommige vrouwen hebben het liefst een hele kast vol schoenen, maar dat is voor de meeste vrouwen niet haalbaar. Zeker in deze tijden niet waarin het meeste geld opgaat aan energierekeningen en boodschappen. Maar ook met een klein budget kun je keuzes hebben. Peter Kaiser pumps kopen bij Van Arendonk kan zo bijvoorbeeld hele slim zijn. Zo krijg je voor een schappelijke prijs toch leuke pumps in de kast. En als je dan bij Van Arendonk bent, kijk dan ook gelijk even naar die lekkere warme uggs dames. Die warme voeten zijn deze winter ook echt haalbaar.

Peter Kaiser: pumps met geschiedenis

De naam Peter Kaiser zal je waarschijnlijk wel bekend voorkomen. Dit merk is al heel oud en staat voor kwaliteit en elegantie. Kaiser was een Duitser die in 1838 zijn schoenenfabriek oprichtte. Hij is daarmee de oudste Europese schoenmaker. Al na vijf jaar trok Kaiser met zijn schoenen Europa in en sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Nu, bijna twee eeuwen later, is het merk een echt begrip. Peter Kaiser pumps zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, stralen elegantie uit en niet onbelangrijk: zitten heel erg lekker. Peter Kaiser pumps kopen bij Van Arendonk biedt je een ruime keuze aan alle schoenen die Peter Kaiser te bieden heeft.

Uggs dames: lekker warm

Uggs kennen niet zo’n lange geschiedenis en ze komen ook heel ergens anders vandaan. Uggs begonnen hun opmars in Australië als schoenen met een dikke schapenvacht van binnen en zachte stof van buiten. Ze werden voornamelijk gedragen door surfers. Rond 2000, toen beroemdheden als Sarah Jessica Parker, die als haar Sex and the city karakter Carrie helemaal gek was van schoenen, ze begonnen te dragen, werden uggs echt populair. Ze zijn misschien niet het toppunt van elegantie, maar zitten altijd lekker. Dus uggs of pumps: draag wat je lekker vindt en zorg dat je ze beiden in huis hebt.

Geef een reactie