Wat moet je in je tuin hebben staan voor deze zomer?

De zomer komt er weer aan en dat betekent genieten geblazen. Het is tijd om weer een lekker koud drankje uit je koelkast te pakken en om even helemaal niets meer aan je hoofd te hebben. Dat verdien jij, dit verdienen de rest van de bewoners uit je huis; dit verdient iedereen. Hoe lekker is het om even in de tuin te zitten en te genieten van het weer, het zonnetje, de natuur om je heen en de mensen met wie je bent? Ons hoef je niets meer te vertellen. Maar denk jij nou ook ‘Say no more’? Dan moet je deze blog al helemaal lezen. We vertellen je hier namelijk maar al te graag wat jij in je tuin moet hebben om optimaal te kunnen genieten van je heerlijke stekkie, en eventueel hier ook gasten te kunnen ontvangen. Lees vooral verder als je dit jezelf en anderen wil kunnen bieden, kortom dat is zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden.

Tuinset

Een tuinset mag natuurlijk niet ontbreken in je tuin. Of dit nu een loungeset is of een tuintafel met wat stoelen; je moet ergens kunnen zitten. Hier ga je ‘s zomers aan eten, hier doe je een drankje in de middag of hier ga je zitten met een boekje en een kop koffie om ‘s ochtends eens lekker relaxed wakker te worden. Dit kan simpelweg niet ontbreken in je tuin en dit belang hiervan kunnen we je niet genoeg benadrukken. Mocht je dit niet hebben, dan is het tijd om dit zo snel mogelijk aan te schaffen. Ook wanneer die ene stoel het niet meer zo heel lekker houdt, is het tijd voor een nieuwe.

Barbecue

Wat is er lekkerder dan op je tuinset of aan je tuintafel te gaan zitten in een fijn avondzonnetje met een heerlijke barbecue voor de boeg? Als je het ons vraagt helemaal niets. Dit is ook een ware essential in ieders tuin. Vegetariër of carnivoor? Het maakt allemaal niet uit. Lapjes vlees en gegrilde groenten, ze hebben één ding gemeen; het smaakt allemaal beter als het van de barbecue komt. 

Vuurkorf

Heb je nou na het eten zin om even lekker uit te buiken onder het genot van een kopje thee, koffie of whisky? Wat je ook drinkt; niets is gezelliger dan over een vuurtje te beschikken. Dit is dan ook een essentieel onderdeel van je tuin voorzieningen. 

Geef een reactie
You May Also Like